Hej med dig

Jeg holder af tanken om, at smelte sammen med det, som jeg har ejerskab for og blive autentisk og i overensstemmelse

Det er mig, der er Rosa og jeg kan li at passe på Den Gode Stemning. 

Jeg kan bedst lide et stilfærdigt liv, hvor jeg passer min familie, mit arbejde og mine interesser.

Men nu er livet så viseligt, at det byder på en række overraskelser, der gør paletten nuanceret og det er naturligvis også sket for mig.

Når børn inviteres ind i livet, sker der magi og uventede ting og det er mest af alt dem, som har krydret min tilværelse.

Det skriver jeg om. Jeg ved aldrig helt hvad, jeg vil skrive .. det begynder bare altid med en stemning eller fornemmelse og så flyder ordene ..

Og jeg tegner også om livet .. det vil ud af sig selv og har altid udgangspunkt i en intention eller noget, jeg gerne vil sige noget om .. en bevægelse og en energi .. 

Jeg nørkler .. det er helt meditativt for mig .. og så bliver jeg lykkelig indeni .. og den lykke vil jeg gerne række ud i verden.

Min bedstemor lærte mig at nørkle, i skolen lærte jeg at skrive og mit tegnetalent har bare været med mig gennem livet, for endelig at blive poleret på akademi og kunstskole.

Når jeg involverer min hverdag, min fantasi og min ukuelige evne til at se lyset, bliver jeg smilende over det, som vrimler ud mellem hænderne på mig.

Tak fordi du kom forbi og tog dig tid til at læse med :)

Med venlig hilsen

Rosa Raptor