Webshop

Velkommen til min butik #kærligekøb

Gør et kærligt køb og føl dig kysset på hjertet.

Kærlige magneter 5 stk

Pris: 35,00 DKK
Sæt de kærlige magneter et sted, hvor de bliver set. Deres mission er at kærtegne alle sjæle. Brug dem til dig selv eller giv dem videre. Jeg har selv sat kærlige magneter rundt omkring i byen til at skabe smil og vække kærlighed .. du må gerne gøre mig kunsten efter .. den er let at sætte på metalflader og ligeså let at tage ned igen.

1 sæt m/5 Pink Poesi Postkort m/kuverter

Pris: 40,00 DKK
Jeg har ladet 5 af mine pink poesi-tegninger trykke på et dejligt tykt stykke papir med glansfuld finish og hvis du mærker godt efter, kan du høre mit hjerte banke og mine tanker smile <3 Læg mærke til den blanke finish og bløde, dog kraftige kvalitet, der tåler en del krammere. De første 20 eksemplarer af denne vare bliver ledsaget af en lille ekstra ting i pakken - det er da en skønhed lige til at glæde sig over <3 #Pink #Poesi #Post #Power #Positiv #Passion #Pause #Parat #Passende Pink er kærlighedens farve - den rammer mit allerinderste og får mit skabende væsen til at bløde pink streger, tanker og tekster.

Lille håndlavet notesbog .. junk journal stil

Pris: 70,00 DKK
Lille håndlavet notesbog i junk journal stil og feminint udtryk. Præget og syet cover med lag-på-lag. To signaturer med synlig syning i ryggen. Forskellige papirer inklusive the-farvet papir. Der er brugt stencils, blæk og stempler. Enkelte foldesider og skrivemærker. Masser af blanke sider til at notere i. Dekoreret papirclips. Lige til at tage med i tasken eller lommen til den, der gerne vil skrive i en lidt anderledes bog der inspirerer til skønne tanker.

Sommerfuglen

Pris: 10,00 DKK
Modtag 'Sommerfuglen' i digitaltryk på 350 gr. silkpapir. 4-farvet CMYK. Leveres med hvid kuvert 22x22cm. Billedets mål 19x19cm og papirets mål 21x21cm. Billedet naturligvis uden vandmærket :) Jeg har signeret og nummereret alle sommerfuglene.

Myggen

Pris: 10,00 DKK
Modtag 'Myggen' i digitaltryk på 350 gr. silkpapir. 4-farvet CMYK. Leveres med hvid kuvert 22x22cm. Billedets mål 19x19cm og papirets mål 21x21cm. Billedet er naturligvis uden vandmærket :) Jeg har signeret og nummereret alle Myggene.

Myggen OG Sommerfuglen

Pris: 15,00 DKK
Modtag både 'Myggen' og 'Sommerfuglen' i digitaltryk på 350 gr. silkpapir. 4-farvet CMYK. Leveres med 2 hvide kuverter 22x22cm. Billededernes mål 19x19cm og papirernes mål 21x21cm. Billederne er naturligvis uden vandmærke :) Jeg har signeret og nummereret alle Myggene og Sommerfuglene.