Vision 2020

Myggen og Sommerfuglen .. køb prints i min butik

Jeg har en forkærlighed for insekter og regner dem for præcis lige så betydningsfulde som alle andre arter på Jordklumpen.

Her har jeg portrætteret Myggen og Sommerfuglen.

Jeg bjergtages af det faktum, at de trodser tyngdeloven og bevæger sig ud i luftrummet .. et for mig magisk sted, hvor tilsyneladende intet befinder sig.

Jeg vil gerne lære dem bedre at kende.

Jeg har med disse portrætter trukket individet i deres person frem og kigget lidt nærmere .. helt tæt .. bag ved det fine og strømlinede og fundet deres sjove, alvorlige og krøllede personligheder. Lige til at knuselske.

Med min forkærlighed for insekter, min organiske streg og dybtfølte palet, inviterer jeg dig ind i min verden af snirklede tilgange til skabninger, der bor lige ved siden af os.

Malerierne er udført i gouache og caran d’ache, som er mine foretrukne malemedier.

#Rosa #Raptor #Skønne #tanker #Dejlighed #til #alle #skabninger #Pas #på #Den #Gode #Stemning #Den #Gode #Fornemmelse #Den #Gode #Vilje #Åbn #dit #hjerte #Den #Gode #Mening #Udvikling #Håb #Kærlighed #Værdier #Ligeværdighed #Magi #Skat #Ægte # Diamant #Blogindlæg #Rosas #Butik #Iloveit #Malerier #Kunstner #Filosof #Gouache #Pensler #Kvalitet 

  •  
  •