13-10-2013

Ahhh! Alenetid

Min krop og mit hoved er sammen med andre mennesker døgnet rundt .. medmindre jeg sørger for at være alene. Alene, så min krop kan være helt stille og mit hoved kan være fuldstændigt ryddet .. der skal foregå absolut ingenting .. og absolut er et temmelig stort krav.
På den anden side stiller jeg temmelig store krav til min krop og mit hoved i min hverdag .. såååeh ..
Tidspunkter, som jeg har betragtet som alenetid, har jeg revideret. Når jeg sad på min cykel på vej til eller fra arbejde, talte som alenetid .. men der er jo alle de andre i trafikken og min opmærksomhed skulle være på sikkerheden.
Når jeg så var alene og der ingen mennesker var at se, ingen mennesker at høre, telefonen slukket .. ingen adgang til mig fra nogen kilder .. så føltes det alligevel som om ordet alene var for unuanceret.
Der kom hele tiden en og forstyrrede med henvendelser og tanker .. og jeg kunne kun pege på en person, der skulle henvises til udgangen .. og det var mig selv.
Jeg må blive så god til at at lade min krop og mit hoved være i fred, at jeg selv må smutte. Det er det, jeg ægte mener med alenetid.
Timer uden at min krop skal nogetsomhelst andet end at være levende .. rent teknisk og timer uden at mit hoved skal beskæftige sig med nogetsomhelst .. kun ingenting.
Ahhh! Det bliver en god gave, som jeg vil høste frugterne af, når jeg er sammen med mig selv og sammen med andre.
Tag en dejlig dag Allesammen

Hjerte