29-09-2013

Lad hjerterne lande på dig

Jeg har hørt den smukkeste opfordring flere gange her på det sidste og jeg smelter ligesom små sukkerkorn, der lander i varm kaffe og flyder ind i selv de mindste snirklinger i min krop .. så blød bliver jeg over, at nogen kan være så venlig.
Ordene lander på mig som hjerter, der er overbeviste om, at de hører hjemme hos mig og jeg ønsker dem ligeså velkomment, som jeg tror, at de er ment fra afsenderen. Hvor stort at kunne lade det fosse sådan ud og jeg vil tage opfordringen til mig og lære at gøre det samme.
Den er også sendt afsted til andre end mig og det gør mig endnu mere glad .. for det betyder forhåbentligt, at der er flere end mig, der sidder tilbage med den samme følelse.
I opfordringen 'keep shining' bor en opfattelse af at modtageren allerede skinner og et ønske om, at den dejlighed gerne må fortsætte.
Tusind tak for at sige disse to ord til mig og til andre .. det er meget gavmildt <3 .. Det gør mig ekstra glad for min evne til at få øje på gavmildheder .. for det gav mig endnu en perle i posen :D Jeg, der er så grådig efter dejlighed til alle!!!
#keepshining

Hjerte