24-08-2013

Selvkontrol

Jeg fnisede dengang, jeg fik idéen til denne tegning .. jeg fnisede, mens jeg tegnede den og jeg fniser endda stadig, når jeg ser den nu et par år efter.
Jeg fniser, når jeg genkender mig selv i en fjollet, akavet og lidt pinagtig situation. Jeg bærer over med mig selv og andre, når jeg fniser.
Jeg tegnede denne for at gøre et lille stop i mit liv, der handlede om at mærke efter, om jeg i en given situation reagerede for at passe på mig selv eller passe på fællesskabet.
Jeg kommer sjældnere og sjældnere til at tage min meget private person med ud ad hoveddøren. Men der har været dage, hvor jeg har glemt at lægge min skrøbelighed af derhjemme og de dage har jeg reageret uhensigtsmæssigt for fællesskabet.. og det har så givet anledning til at tegne den gakkede raptor i en selvkontrolsøvelse. 
Jeg har nogle kæpheste, som jeg brænder rigtig meget for .. og de er fuldstændig indlysende for mig selv og jeg kan mærke betydningen af dem på min krop. Jeg sanser dem med alle min huds kvadratcentimetre, min hjerne har fuld forståelse for dem og min hjerterytme påvirkes både, når de opererer og når de bliver ignoreret. 
Det er hårdt arbejde at have en overbevisning, der hele tiden er med .. men jeg elsker mine overbevisninger og tager gerne kampen.
Jeg gør mit bedste for at undgå at dømme med min overbevisning og jeg har trænet for at bevare min selvkontrol.
Jeg har trænet i hvad, der kommer ud .. og hvordan det kommer ud.
Når det går galt .. det sker .. benævner jeg mig selv, mens andre hører på:
'Der glemte jeg at passe på Den Gode Stemning! Øv! .. jeg skal forbedre mig!'
Hjerte