21-07-2013

Kannibalens kabys

Jeg kan bedst li' at have tøj på .. meget tøj .. jeg kan bedst li' , når jeg kun kan se huden på mine hænder og mit ansigt .. selv om vanter også er skønt, men kun når hænderne skal hvile - for det er næsten umuligt at lave noget med hænderne, når der er et lag mellem huden og gøremålet.
Mit tøj skal også sidde tæt ind til kroppen, så jeg kan mærke det på min hud ellers føler jeg mig nøgen og det er svært at finde ro.
Derfor kan jeg jeg bedst li' at have tøj på.
I går var det varmt .. så varmt, at jeg næsten kunne fornemme hvilken duft,
der må være i kannibalens kabys. 
Det var så varmt, at min hud holdt op med at ånde og istedet begyndte at gispe.
Jeg trak de lange bukser af og løftede det ene øjenbryn over de gennemsigtige ben .. tog et par shorts på .. indkøbt for netop sådan en dag skulle indtræffe.
Jeg løftede blikket, men vidste at de bare ben stadig var der. Hmmm!
Afsted til hoveddøren sammen med min bare hud, der kun er set af få og sjældent set af solen.
Beslutningen var taget og jeg holdt vejret, mens jeg gik ud i haven og med kurs mod det fjerneste hjørne for at stå i fred med mine nøgne arme og ben.
Jeg stillede mig et sted, hvor solen havde magt med sit blændende lys og en varme, der lagde sig som en dyne på mine hudceller.
Så længe jeg tænkte, at dette var vitaminer, blev jeg stående i lyset og lod mig ramme celle for celle .. jeg prøvede at synes godt om øjeblikket, men kom hele tiden fra det igen .. jeg glædede mig til at få tøj på igen.
..
I dag bliver det også meget varmt .. jeg vil forberede mig og tage shorts på fra morgenstunden .. lade solen få et gensyn med mine gennemsigtige ben og få hård hud på mine sensitive fornemmelser.
Hjerte