18-07-2013

Mange måner senere

Bukserne begyndte at stramme og det nye liv inde i mit indre voksede og udfordrede min huds elasticitet .. det var dig, min Ninja, der foldede dine første talenter ud med velanbragte spark. Jeg rummede dig dengang med alle dine fosterstadier .. du voksede, mens du var inde i mine personlige kubikcentimetre og du gør det stadig efter, at du har forladt min huds grænser. Jeg har fulgt dine stadier på allernærmeste hold og vi har gensidigt rummet hinandens særlige kendetegn. Nu mange måner senere er du på vej ind i et af mange frygtet stadie .. du skal snart holde ud at være Teenage Ninja .. og netop i dag fik du færten af, hvad det blandt andet kan føre med sig .. selv for en mild Ninja som dig.

Det kom bag på dig og det kom bag på mig .. du svarede hånligt på et spørgsmål .. 
'Hov? .. hvad skete der?', tænkte jeg .. og jeg kunne se på dit ansigt, at du selv undrede dig.
Der gik et minuts tid .. jeg tænkte lidt .. og så sagde jeg til dig:
'Kunne du mærke, at jeg synes dårligt om den måde, du svarede mig lige før?'
'Ja, jeg tænker lige på, hvor dumt det var', svarede han.
'Du skal vide, at jeg er utrolig glad for, at du ellers altid taler så pænt til mig! .. du er ekspert i at passe på Den Gode Stemning .. jeg kan lære meget af dig .. du er en ægte Ninja!', sagde jeg og lod min pande røre hans pande, mens vi lod vores smilende øjne mødes.
..
Jeg vil gøre mit aller superlativste for at rumme min Ninja, når han snart skal gennem hormonrejsens uendelige prøvelser .. og han må med sine udfordringer rumme mig .. vi tager et skridt ad gangen.
Hjerte