31-05-2013

Der er andre end os

En tur i skoven med Ninjaen sætter den menneskelige skabning i relief.
Med et forstørrelsesglas i hånden kom sommerskabningerne under lup og vi blev endnu engang bjergtaget af naturens storslåethed. 
Bierne, der summer fra blomst til blomst med deres egen plan om at samle til fremtiden .. vidunderlige at se på med sine skarpe farver og skønne striber.
Sommerfuglen, der flakser sin kaleidoskopiske kurs for pludselig at lande på et blad og se elegant og alfet ud - den fortryller os med sine følehorn og uendelige lethed.
Sneglen, der holder sit tempo med metronomisk nøjagtighed og maner til tilbageholdt åndedrag og hvis hjem til hver en tid er lige her og nu.
Mariehønen, der har fået rollen som hidkalder af godt vejr, tryller brede smil frem med sin buttede knaldrøde Cirkelinekjole og er det eksotiske indslag under danske himmelstrøg.
Edderkoppen, der spinder sit præcise net, hvis følsomhed over for berøring udfordrer al vor teknik og med sin fremtoning kan fremkalde dyb angst i homo sapiens.
Myggen, der allerede er fløjet. Den under jeg gerne et stop på min krop, for at forsyne sig med en enkelt dråbe .. den kan jeg godt undvære .. velbekomme, lille fyr <3
Jeg ønsker, at disse naboer igen og igen må huske mig på, at der er andre end os og jeg har heldigvis Ninjaen til at hjælpe mig

Hjerte