28-03-2013

Hyl i den gode akustik

Det kan være en ensom vandring at forfølge sine idéer og overbevisninger .. især hvis formatet er lidt udenfor normalen eller det, som ryger under kategorien 'plejer'.
Jeg er tit en ulv på ensom vandring der, hvor jeg færdes og har efterhånden vænnet mig til det. Da jeg kun ejer et lille bitte pinligheds-gen, tør jeg godt at kaste mig ud i at praktisere min anderledes måde .. uanset, hvem dælen jeg står overfor.
Min vandring består af fragmenter af indtryk, pludselige indskydelser, spontane udbrud, fjollede remser, stilhed, eftertænksomhed, jeg-havde-det-lige-på-tungen-øjeblikke, ekstremt nærvær, ekstremt fravær, en duft, en farve .. i det hele taget er min vandring summen af en kompleks fornemmelse, der bare vil ud i alle mine celler, for at afprøve sin ægthed .. og det er det! som jeg vil give ungerne! Den pureste ægthed! Hvorfor skal de finde sig i andet?!
Børnene er heldigvis glade medspillere og allierede, når jeg skal udfordre mine teorier og når jeg hyyyler, istemmer de uden tøven et langvarigt ulvehyl. Når vi har hylet sammen, er det meget lettere at grine og sige ja til hinanden.
Ret skal være ret! Jeg har en ulvemakker, der hyler, så jeg gider at lytte

.. 

Aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Hjerte