15-11-2015

Indre fred

Hej med jer allesammen igen. Jeg er tilbage. Helt sikkert på en ny måde.

Jeg har været væk længe og ind imellem også væk fra mig selv.

Livet har budt på store udfordringer, som har bragt mig erkendelser og åbenbaringer.

Det har krævet ekstraordinær tilstedeværelse nye steder og fuldstændigt fravær andre steder.

Jeg holder meget af fred .. fred og ro .. fred mellem mennesker .. Være i fred .. og så har jeg også fundet ud af, at jeg holder af indre fred .. mere end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Vejen til indre fred er der nogle mennesker, der har været så uendeligt venlige at vise mig. Nemlig Flora og Jørgen.

Det er let nok. Indre fred er for alle. Det er ganske gratis.

Meditér og træk vejret dybt, langsomt,  stille og regelmæssigt.

Hver dag.

Så bliver der banet et godt stykke  vej til indre fred.

Er det så, hvad jeg har lavet i al den tid?

Næppe ..

Men det er det, som er årsagen til at jeg har lyst til at vende tilbage.

Så nu vil jeg ønske mig selv velkommen tilbage og gøre det i et tempo,

som jeg har fred med.

Fred til alle skabninger 😘

09-03-2014

God vilje og gavmildhed er de koordinater, jeg bruger til af finde min magi og svinge tryllestaven .. og mit succeskriterie er Den Gode Stemnings tilstedeværelse.
Jeg ved, at der er magi, når tiden står helt stille og nærværet er absolut. Kontrasten mellem før og efter er skærende og vendepunktet uendeligt forløsende.
Jeg hiver grådigt efter vejret for at få hele skyen af glimtende og glitrende hjertelighed ind i min krop og jeg lader villigt støvskyen af små inderligheder lande på mig.
Min gode vilje næres af magi og det bliver en livsbetingelse .. mit åndedrag .. at være med. Min gode vilje planlægger at dyrke dejlighed og med det som udgangspunkt, bliver det en god vane .. et godt fokus.
Når jeg ind imellem står op og glemmer alle mine redskaber, er forkertheden så indlysende, at den eneste mulige kurs er tilbage .. vende om .. skifte mening .. Hov! Jeg kom til at gå den forkerte vej!
Det er så usandsynlig dejligt, at gå den forkerte vej .. For så bliver det skåret ud i det mørkesorteste, hvorfor min magiske vej er er bedre.
Nu vil jeg lave et rullefald ud af mit natlige tilholdssted .. Trække i trylleoutfittet og tegne hjerter i luften ..
Bruger du magi?

Stor magi til alle livsformer

Hjerte

26-01-2014

Alle de vidunderlige medfødte evner .. alle de kvaliteter, der venter på at blive ødslet med .. lad os være gavmilde .. bare give .. og når alle giver, bliver alle modtagere.
Den genistreg må udnyttes.
Når jeg motionerer min medfødte evne til at være positiv, tale pænt, smile, forstå og hjælpe - åbner jeg mit hjertes øjne.
Og når mit hjertes øjne er åbne, ser jeg også andres skønne hensigter.
Jeg ser, at deres persons yderlinje er fin og gennemtrængelig for hjerteformede ankomne.
Jeg vil gerne sende hjerteformede rejsende afsted og ønsker for dem at få en modtagelse, der passer til deres identitet.

Masser af dejlig hjerteformet modtagelse til alle skabninger

Hjerte

21-01-2014

Den virkelige skat for mig er blevet min hjertefred .. og der er dage, hvor hjertet er ved at falde ud af det beskyttende svøb, som jeg omhyggeligt har vævet.
Der er dage, hvor mit fokus lokkes på afveje og hjertet må affinde sig med mit fravær.
Men så banker pulsen så heftigt og forstyrrende gennem det blodfyldte organ, at rystelserne får hjertet til følge mit eksempel og forlade basen.
Når det, der afledte mig fortaber sig i gråtoner, kaldes jeg tilbage af det rungende tomme rum og jeg gisper efter vejret, når sandheden går op for mig.
Mit hjerte har forladt mig .. Mit redskab til inderlighed er forsvundet.
Jeg griber efter svøbet og lægger øret mod jordskorpen, indtil jeg opsnapper lyden af mit hjertes puls .. Det kan tage kort eller lang tid at mærke genkendelsens glæde.
Men hver gang siger mit hjerte: 'Godt du kom!'.
Og hver gang lader hjertet sig svøbe af taknemmelige mig.
Det er sket mange gange før og det kommer til at ske igen.

Dejlighed til alle skabninger

 Hjerte

22-10-2013

Øredøvende larm

.. det er, hvad der jævnligt må sættes en stopper for.
Planer og ønsker, der med min vilje overtrækker alt det magiske, der ellers ville pible frem ganske af selv .. anstrengelsesforladt .. men trængt op i en krog, som en cirkelform mast ned i en trekant.
Hvor kan jeg nænne det!?!
Plan- og ønskeforladte dage fremkalder ellers retræteramte sekundlange stunder, der med tilbageholdt åndedræt kan trækkes ud i timelange fornemmelser og fylde hele min person og påvirke min retning .. fordi jeg netop huskede at stoppe op.
Hvis jeg har planlagt alt, hvad der skal ske .. så ved jeg, hvad der venter mig og hvilke af mine talenter, der kommer i spil.
Når jeg slipper min kontrol, bliver jeg bange .. og der må jeg gå hen .. og lytte .. og stole på min avatars forfedesthed.
Jeg må helt ud til spidsen af det uhyggelige fremspring over den afgrundsdybe kløft .. og med det yderste af min pegefinger rage den højst Limited Udvidelsespakke til mig .. for jeg er så meget nået til det næste level ~ bare ved at lytte <3
#forfedesthedtilalle

Hjerte